Hvala vam na interesu, sudjelovanju i radu s nama i našim mentorima!

HFS ONLINE je digitalni projekt Hrvatskog filmskog saveza nastao u partnerstvu s udrugom BLANK i uspješno realiziran uz pomoć suradnika kao što su Croatian.film,  Akademija dramske umjetnosti, Hrvatski filmski arhiv, I. gimnazija Split,  Škola za suvremeni ples Ana Maletić, Dum sv. Josip i Dom Medvešćak. Kroz 12 mjeseci projekta održano je čak 101 termina kroz osam radionica. 

Tri radionice održane su za mlađe od 25, a to su Digitalna filmska nastava, Palunkov online bootcamp i Give and take koje je vodilo sveukupno 14 mentora i umjetnika. 

Pet radionica održano je za starije od 54, a to su Palunkova naopaka gledaonica, Tuškanac na +54, Analiziraj film s autor(ic)om, Filmska i Filmski book club koje je vodilo 13 umjetnika.

Na radionice prijavilo se preko 500 polaznika i pogledano je preko 700 filmova kroz više od 300 sati radionica. Jako smo ponosni što smo uspjeli  i nadamo se skorom nastavku! 

Projekt se realizira u partnerstvu s udrugom Blank filmski inkubator, a projekt je sufinanciran uz podršku Europskog socijalnog fonda iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali. Bespovratna sredstva osigurana su iz Europskog socijalnog fonda u okviru poziva Umjetnost i kultura online (405.790,00 HRK) i Ministarstva kulture i medija iz državnog proračuna (71.610,00 HRK). Ukupna vrijednost projekta je 477.400,00 HRK. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Hrvatskog filmskog saveza.